Wraps voor de broodtrommel

tonijnwrapGisteren hebben we Mexicaanse wraps gegeten. De wraps waren deze keer de standaard kant-en-klare wraps, maar we maken ze ook geregeld van blaadjes ijsbergsla. Daar zijn onze kinderen ook gek op en je kunt er een leuk pakketje van maken (tip!).

We hebben altijd een pak van 6 en zijn met z’n vieren. De kinderen krijgen dan meestal 2 wraps en wij doen wat extra vulling. Deze keer was er wat teleurstelling bij de meiden, want ze kregen er ieder maar één. De 2 die over waren heb ik ‘s avonds omgetoverd naar een wrap met tonijn, beetje kruidenkaas/roomkaas, kleine stukjes gedroogde tomaat en op smaak gemaakt met mayonaise en beetje zout (liefst Keltisch zeezout). Opgerold met een paar blaadjes sla die ik ook achteruit had gelegd van de wrap en opgerold de koelkast in.

Nu zijn ze bij ons gek op tonijn en tomaat, maar het zijn wel wat bijzondere smaken, waar niet alle kinderen gek op zijn. Het leuke is dat je met wraps eindeloos kunt variëren en er ook nog eens heerlijk allerlei restjes in kunt verwerken!

Vanochtend was er dus een leuke verrassing toen de koelkast openging. Meteen een plakje geproefd en na goedkeuring een paar plakjes van de opgerolde wraps afgesneden en in de lunchbox gedaan! De rest is voor een later moment, waar we zeker van gaan genieten!

Oh en wil je je kids helemaal verrassen druk dan de ronde plakjes eens een keer in de vorm van een hartje met een kleine prikker erdoor, voor ze de trommel in gaan! Een simpel gebaar om ze even te laten weten dat je blij met ze bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>