Over mijzelf

Wil je iemand leren kennen, dan begint het voorstellen altijd met een naam. Mijn naam is Jolanda, ik ben geboren in 1968 en woon met mijn man en 2 kinderen in een dorp in Overijssel.

Ik hou van taal! Om te lezen en te schrijven. Ik hou in het bijzonder van quotes en gedichten en korte verhalen. De inhoud of diepere laag die een paar woorden soms  kunnen hebben, verbaast me steeds weer.

Wie ik ben en wat me beweegt is voor mijn omgeving niet altijd duidelijk en voor mezelf soms evenmin. De puzzel Jolanda bestaat uit vele stukjes. Ieder met hun eigen geschiedenis en herkomst. Soms is een stukje van de puzzel te zien op deze site. Sommige puzzelstukjes zijn alleen offline te bekijken door m’n beste vrienden en familieleden.

Ik hoop in ieder geval dat je als lezer evenveel plezier beleeft aan het lezen van de stukjes als ik aan het typen ervan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>